ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [16/05/2018]

 
Solista de la The Humans spune lucrurilor pe nume! Banii au câștigat trofeul Eurovision
     
Solista de la The Humans spune lucrurilor pe nume! Banii au câștigat trofeul Eurovision

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, a decis să spună lucrurilor pe nume când vine vorba despre controversata câștigătoare, din partea Israelului, a trofeului Eurovision din acest an. Mai exact, mândră de cum a cântat pe scenă alături de restul trupei și de show-ul pe care l-au susținut, Cristina Caramarcu recunoaște că nu aveau cum să câștige. Iar asta, explică ea, din cauza banilor, în ciuda faptului că TVR a investit sume uriașe. „Nu suntem triști. N-avem vecini bogați care să ne voteze. Noi am fost la patru puncte sub linie în ambele situații. Nu știu, eu sunt foarte mândră de ceea ce am realizat”, a spus Cristina Caramarcu la Antena Stars. Mai mult, prestația reprezentantei Israelului i s-a părut mult sub nivelul altora, dar, în schimb, crede că bogăția și sumele mari de bani aruncate în joc au contat enorm. “Italia ne-a votat cu punctaj maxim. Eu am votat Albania, pe Eugen, care mi-a plăcut și el ar fi trebuit să câștige dacă era despre muzică și voce. Vorbim despre mulți bani în cazul Nettei, noi dacă intram să vedem un videoclip pe internet în ziua concursului, primeam reclamă să o votăm pe Neta”, a mai explicat Cristina Caramarcu, la “Agenția Vip”. Israel a câștigat Eurovision 2018 pentru a patra oară în istorie. ”Mi-am dăruit inima și sufletul Eurovisionului”, a scris Netta pe Twitter, după finală. Netta Barzilai (24 de ani) a atras atenția încă de la început cu vocalizele sale și toată lumea a așteptat cu sufletul la gură s-o vadă pe marea scenă de la Eurovision. A cucerit Europa și are toate șansele să devină un star cu abilitatea sa de a combina un cântec serios cu dansul găinii. (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY