ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [16/05/2018]

 
Duel șoc în semifinalele Cupei României la județ! Derby-ul Bustuchin – Turceni se joacă de 3 ori la foc automat
     
Duel șoc în semifinalele Cupei României la județ! Derby-ul Bustuchin – Turceni se joacă de 3 ori la foc automat

AJF Gorj a tras la sorți semifinalele Cupei României, faza județeană. Cele două favorite, pretendentele la titlu și la Liga 4, nu s-au evitat. Petrolul Bustuchin a picat cu Știința Turceni, jocurile urmând să se dispute în manșă tur-retur. Mai mult, cele două meciuri în semifinale pică în preajma duelului decisiv dintre cele două echipe pentru campionat, duel programat a se disputa la Turceni. Astfel, semifinalele vor avea loc pe 23 mai și 6 iunie iar duelul din campionat pe 27 mai. În cealaltă semifinală, se vor întâlni alte două echipe bune ale Ligii a patra, Țicleni și Fărcășești, ocupantele locurilor 3 și 4 în campionat. Țicleni a trecut în sferturi de Borăscu iar Fărcășești, la masa verde, de Aninoasa. AJF Gorj a decis ca finala Cupei din acest an să aibă loc chiar la Turceni pe Stadionul „Orășenesc”. Rămâne de văzut dacă echipa locală va reuși să treacă de rivalii de la Bustuchin și să joace în această finală.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY