ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [16/05/2018]

 
Adresă către Ministerul Muncii, trimisă de FNME. Cerințele sindicaliștilor
     
Adresă către Ministerul Muncii, trimisă de FNME. Cerințele sindicaliștilor

Federația Națională Mine Energie îi cere, printr-o adresă, ministrului Muncii să emită o hotărâre de guvern prin care să reglementeze prelungirea avizelor de încadrare a locurilor de muncă din minerit în condiții deosebite, până în 2021. În prezent, este în vigoare un act normativ care expiră, însă, la 31 decembrie 2018. Președintele FNME, Dan Pârvulescu, zice că dacă răspunsul ministrului Olguța Vasilescu va fi negativ, vor fi organizate acțiuni de protest sub umbrela Cartel Alfa. Dacă nu va fi emisă hotărârea de guvern de prelungire a vizelor de condiții deosebite, angajații Complexului Energetic Oltenia din cariere și de la Termocentrala Rovinari vor rămâne fără grupe de muncă, ne-a mai spus Dan Pârvulescu.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY