ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [16/05/2018]

 
Echipa de handbal, invitată să promoveze în prima ligă. Va fi sprijinită de autorități?
     
Echipa de handbal, invitată să promoveze în prima ligă. Va fi sprijinită de autorități?

Târgu-Jiul are șansa mare de a avea, din nou, handbal în Liga Națională. Vestea a fost dată, aseară, la Radio Infinit, de Adrian Gorun, directorul CS UCB. Antrenorul handbaliștilor a anunțat că Oradea, prima clasată în eșalonul secund, nu vrea să promoveze așa că echipa de la Târgu-Jiu va fi invitată de federație pe prima scenă a handbalului românesc. „Am avut pretenții cam mari, din al doilea an să promăvăm în Liga Națională, dar paradoxal s-ar putea să se întâmple acest lucru. Echipa de pe locul 1, Oradea, a anunțat clar că nu vrea să promoveze, vom fi noi invitați, dar nu știu dacă putem sau vom refuza și noi”, a spus Gorun. Acum, se pune problema finanțării. Adrian Gorun a criticat autoritățile pentru lipsa de implicare în sprijinirea sportului gorjean. I-a reproșat primarului Marcel Romanescu că nu iubește handbalul. „Nu știu ce se va întâmpla, sunt foarte distrat. Eu cred că suntem un județ de liga a doua, primarul spune că în Sala Polivalentă se joacă doar competiții importante, păi la noi important e liga a doua, pentru că liga 1 nu avem. Sunt foarte importante că s-ar putea să nu mai facem niciun sport. Bani nu, condiții nu, singurii care ne-au ajutat sunt cei de la CJ, prin Cosmin Popescu. Primarul a demonstrat că nu este polisportiv, iubește numai anumite sporturi. Nici nu am știut de proiectul de finanțare de la Primărie, s-a scurtat și perioada de depunere a dosarelor”, a adăugat Gorun. Gorun a mai spus că 800.000 de euro costă un sezon în Liga Națională. Supărat că lucrurile la clubul de handbal al Universității n-au mers așa cum și-a propus, tehnicianul se gândește să revină la Liceul cu Program Sportiv. Marcel Romanescu a aflat de la Radio Infinit vestea că CS UCB va fi invitată în Liga Națională. Edilul Târgu-Jiului dă asigurări că va sprijini echipa de handbal. „Primesc vestea cu mare bucurie. Am alocat în acest an 6 (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY