ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 mai 2018

 

Gorj Exclusiv [16/05/2018]

 
Scandal fără de sfârșit la Motru! Cine va ceda până la urmă?
     
Scandal fără de sfârșit la Motru! Cine va ceda până la urmă?

Este din nou scandal la Motru. Viceprimarul Morega a fost lăsat fără atribuții de primarul Jianu. Decizia a intrat în vigoare pe 14 mai. ”M-au deranjat incompetența și reaua-credință. Morega este un bugetar de lux!” își explică Jianu decizia. La rândul său, actualul viceprimar spune că-i este rușine că lucrează în administrația Jianu și ia în calcul demisia. Cosmin Morega a fost lăsat fără atribuții de Gigel Jianu. La Interviurile Infinit FM, într-o dispută cu liberalul Mihai Paraschiv, viceprimarul PSD de Motru a explicat că supărarea edilului PNL a apărut după ce i-a semnalat că n-au fost corect efectuate lucrările de închidere a gropii de gunoi. „Am sesizat că nu era în regulă o lucrare și când a văzut asta s-a speriat și a luat această dispoziție. Mi se retrag toate atribuțiunile. Înseamnă că conduce 100%, până acum conducea 98%”, a afirmat Morega. Paraschiv a comentat că nu cearta pe groapa de gunoi, ci neîndeplinirea corespunzătoare a atribuțiilor a generat decizia primarului Jianu. „Ați avut în atribuțiuni serviciul de gestionare a câinilor, după 3-4 zile ați renunțat. Ați avut delegație individuală să vă ocupați de branșarea satelor la apă. La ședințele cu proiectorii, constructorii, nu ați venit, apoi ați avut o ședință în care oamenii s-au ridicat și au plecat pentru că i-ați jignit. Dacă aveți informații că Jianu face prostii, sesizați organele abilitate. Dacă a plătit bani pentru o lucrare neefectuată, asta miroase a infracțiune”, a spus Paraschiv, prezent în studio alături de Morega. Morega a afirmat că lucrarea de închidere a gropii de gunoi n-a fost efectuată conform caietului de sarcini. Gigel Jianu susține, însă, că decizia sa nu are legătură cu semnalul tras de Cosmin Morega privind groapa de gunoi. Îl acuză pe viceprimar de „incompetență și rea credință”. „Mă deranjează incompetența și mai ales reaua credință de care dă dovadă și (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY