ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI26 mai 2018

 

Impact în Gorj [16/05/2018]

 
Foto: Familie rătăcită după ciuperci
     
Foto: Familie rătăcită după ciuperci

Au plecat după ciuperci și s-au rătăcit in drum spre casa. Reprezentanții ISU Gorj au fost solicitati in aceasta dupa-amiaza sa vina in ajutorul unei mame rătăcite împreuna cu cei doi copii ai săi, de 7 respectiv 8 ani, intr-o pădure din zona Preajba. La scurt timp de la apelul sosit la 112, mai multe echipaje ale ISU Gorj au plecat in căutarea acestora. Din fericire, cele trei persoane au fost găsite înainte de lăsarea întunericului. Articolul Foto: Familie rătăcită după ciuperci apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY