ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 mai 2018

 

Impact în Gorj [16/05/2018]

 
Drumul Regelui, redeschis. Turiștii așteptați cu brațele deschise de cabanieri
     
Drumul Regelui, redeschis. Turiștii așteptați cu brațele deschise de cabanieri

Să vină turiștii! Drumul Regelui este de ieri accesibil circulației. Singurele restricții impuse sunt cele de viteză și tonaj, acestea urmând să fie și ele ridicate în următoarele săptămâni. După mai multe scandaluri și certuri, autoritățile județene anunță redechiderea celui mai înalt drum din România. Transalpina poate fi circulat din nou, decizia venind în urma unei analize amănunțite. „ Am observat care e situața în teren și comisia în unanimitate am considerat că este oportună dechiderea Transalpina. Începând de ieri turiștii sunt binevențiți pe Transalpina cu rezerva și sugestia de a circula cu grijă, de a respecta regulile impuse și de a se bucura e peișajul pe care-l oferă zona respectivă” , a declarat prefectul Ciprian Florescu. Viteză mică, fără gabarit depăsit Pentru a evita eventualele neplăceri vizita pe Drumul Regelui va fi făcută doar pe timp de zi și cu o retricție de viteză considerabilă. „Concluzia a fost clară: vom merge o restricție de 3.5 tone, 30 km/ h și doar pe timp de zi, între orele 08:00 și 20:00. Am zis 20:00 pentru ca să aibă timp să se retragă de pe drum turiștii care mai sunt în zonă. Perioada de deschidere este 16 mai- 15 octombrie. Dacă condițiile meteo vor impune, vom închide mai devereme dacă nu, vom vedea la timpul respectiv” , a declarat Ion Tudor, șeful SDN Târgu Jiu. Cabanieri fericiți Vestea i-a mulțumit și pe proprietarii de pensiuni din zonă care au dat zvon în țară că s-a deschis transonului. „ Se circulă pe Transalpina. Vă așteptăm pe cea mai frumoasă și înaltă șosea..soseaua dintre noi” , a transmis Constantin Pănescu vizitatorilor pe o rețea de socializare. În câteva zile drumarii dau asigurări că restricția de viteză se va ridica în câteva zile la 70km/h. Articolul Drumul Regelui, redeschis. Turiștii așteptați cu brațele deschise de cabanieri apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY