ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 mai 2018

 

Impact în Gorj [16/05/2018]

 
Student vizat de DIICOT pentru trafic de droguri
     
Student vizat de DIICOT pentru trafic de droguri

Un tânăr din judeţul Gorj, student la o facultate de renume din Timişoara, este în vizorul procurorilor DIICOT, fiind suspect într-un dosar pentru trafic sau consum de droguri de mare risc. În acest caz sunt vizaţi sute de tineri, din diverse judeţe ale ţării. Procurorii DIICOT au declanşat miercuri dimineaţa o amplă acţiune de combatere a fenomenului infracţional organizat, acţiune ce se derulează pe teritoriul a 28 de judeţe, printre care şi judeţul nostru. În total au fost efectuate un număr de 238 de percheziţii domiciliare, ce vizează nu mai puţin de 227 de suspecţi. Un tânăr gorjean, student la o facultate din Timişoara, este şi el parte în acest dosar. Acesta este bănuit că a comercializat sau consumat iarbă şi pastile de Ecstasy. Operaţiunea are şi un nume – Ziua Z. Actiunile concentrate ale procurorilor DIICOT sunt rezultatul activităţilor investigative derulate în 20 de cauze penale, ce vizează destructurarea mai multor grupări infracţionale implicate în majoritatea formelor de criminalitate organizată ce intră în competenţa direcţiei, respectiv trafic de droguri de risc si mare risc, evaziune fiscală, contrabandă, precum şi infracţiuni de violenţă, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi tentativă de omor. Articolul Student vizat de DIICOT pentru trafic de droguri apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY