ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 mai 2018

 

Radio Crazy [16/05/2018]

 
DJ Snake impresionat de momentul lui Rengle!
     
DJ Snake impresionat de momentul lui Rengle!

Momentul lui Rengle de la ”Romanii Au Talent” a ajuns pe contul de Twitter a lui DJ Snake. DJ-ul si producatorul de origine franceza a preluat secvente din semifinala emisiunii care i-au adus lui Rengle un loc printre finalistii acestei editii. Piesa folosita in show-ul de coregrafie se numeste ”Magenta Riddim” si are in acest moment peste 31 milioane de vizualizari. «De cand am mers la preselectiile ”Romanii Au talent” mi se intampla lucruri absolut minunate. Simt ca viata mea s-a schimbat considerabil si este plina de surprize placute. Cand am deschis astazi Twitter-ul si am vazut ca DJ Snake a preluat partea de coregrafie in care i-a fost folosita piesa, recunosc ca m-au napadot emotii puternice. E aproape ireal ca toate astea mi se intampla mie. Mi s-a confirmat inca o data ca atunci cand muncesti si pui suflet, primesti inapoi inzecit. Astept cu nerabdare finala de pe 1 iunie! Pregatesc ceva spectaculos!», a declarat Rengle. Recent, Rengle a lansat un remix la piesa Me Gusta, de la Inna, care este pe locul 21 in Trending, pe Youtube, cu peste 400 de mii de views pe canalul de Roton Music. Pareri?

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY