ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 mai 2018

 
Modificările convenite cu sindicaliştii privind Legea salarizării au fost adoptate de Guvern

Business Magazin [16/05/2018]

 
Modificările convenite cu sindicaliştii privind Legea salarizării au fost adoptate de Guvern
     
Modificările convenite cu sindicaliştii privind Legea salarizării au fost adoptate de Guvern

Guvernul a adoptat, în şedinţa de miercuri, ordonanţa de urgenţă care modifică Legea-cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, anunţă Ministerul Muncii.

[cititi articolul complet în Business Magazin]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Business Magazin :
 
Sectorul imobiliar în era digitală: Dubai vrea ca 25% dintre clădirile noi să „construite” prin imprimante 3D până în (...)
Sectorul imobiliar în era digitală: Dubai vrea ca 25% dintre clădirile noi să „construite” prin imprimante 3D până în 2025
Cine sunt miliardarii din familia Walton, o familie mai bogată decât Bezos, Gates, Buffett sau fraţii Koch. De unde (...)
Cine sunt miliardarii din familia Walton, o familie mai bogată decât Bezos, Gates, Buffett sau fraţii Koch. De unde provine averea de peste 170 de miliarde de (...)
Testamentul lui Coposu, găsit după 23 de ani: Politica nu poate fi acceptată ca mijloc de promovare a intereselor (...)
Testamentul lui Coposu, găsit după 23 de ani: Politica nu poate fi acceptată ca mijloc de promovare a intereselor proprii/ Seniorul ţărănist îi ierta pe torţionarii comunişti: Nu trebuie (...)
Fundaţia Corneliu Coposu a prezentat, duminică, Testamentul lui Corneliu Coposu, scris în 1994 pe (...)
La 19 ani se lăsase de şcoală, consuma droguri, fugise de acasă şi avea două joburi. Povestea omului care conduce astăzi (...)
La 19 ani se lăsase de şcoală, consuma droguri, fugise de acasă şi avea două joburi. Povestea omului care conduce astăzi un imperiu gastronomic de 300 de milioane de (...)
Previziunea SUMBRĂ a cercetătorilor: o EPIDEMIE globală este mai aproape decât am crede. Scenariul APOCALIPTIC descris (...)
Previziunea SUMBRĂ a cercetătorilor: o EPIDEMIE globală este mai aproape decât am crede. Scenariul APOCALIPTIC descris de experţi
Există un scenariu de coşmar în care o boală infecţioasă se răspândeşte în întreaga lume, ameninţând (...)
 
[Toate articolele din: Business Magazin +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY