ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 mai 2018

 

Vremea nouă [16/05/2018]

 
Scene uluitoare! Scandal fara precedent intr-o zona de lux a Iasului! Seful Politiei, la un pas de a fi linsat de vecini!
     
Scene uluitoare! Scandal fara precedent intr-o zona de lux a Iasului! Seful Politiei, la un pas de a fi linsat de vecini!

Mai multi locuitori din comuna Miroslava aproape ca au vrut sa-l linseze pe fostul sef de la Politia Rutiera • Acesta a plantat mai multi arbusti care obtureaza vizibilitatea, riscul accidentelor fiind crescut • Autoritatile inca nu au raspuns la puhoiul de reclamatii • “S-a plantat tuia asta aici si s-a redus vizibilitatea cu 80 [...]

[cititi articolul complet în Vremea nouă]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Vremea nouă :
 
 
[Toate articolele din: Vremea nouă +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY