ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 mai 2018

 
FELICITĂRI! Un elev din Constanţa, medaliat cu aur la una dintre cele mai dificile competiţii de fizică din (...)

Business Magazin [16/05/2018]

 
FELICITĂRI! Un elev din Constanţa, medaliat cu aur la una dintre cele mai dificile competiţii de fizică din lume
     
FELICITĂRI! Un elev din Constanţa, medaliat cu aur la una dintre cele mai dificile competiţii de fizică din lume

Un elev constănţean a fost medaliat cu aur la cea de-a 18-a Olimpiadă Asiatică de Fizică, unul dintre cele mai dificile concursuri de acest fel din lume. Răzvan Ursu a mai participat, de-a lungul timpului, la concursuri de robotică şi întreceri organizate de NASA.

[cititi articolul complet în Business Magazin]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Business Magazin :
 
La 19 ani se lăsase de şcoală, consuma droguri, fugise de acasă şi avea două joburi. Povestea omului care conduce astăzi (...)
La 19 ani se lăsase de şcoală, consuma droguri, fugise de acasă şi avea două joburi. Povestea omului care conduce astăzi un imperiu gastronomic de 300 de milioane de (...)
Previziunea SUMBRĂ a cercetătorilor: o EPIDEMIE globală este mai aproape decât am crede. Scenariul APOCALIPTIC descris (...)
Previziunea SUMBRĂ a cercetătorilor: o EPIDEMIE globală este mai aproape decât am crede. Scenariul APOCALIPTIC descris de experţi
Există un scenariu de coşmar în care o boală infecţioasă se răspândeşte în întreaga lume, ameninţând (...)
SURPRIZĂ majoră de la Guvern: Intenţia de naţionalizare a Pilonului II devine oficială: Guvernul PSD/ALDE anunţă ca (...)
SURPRIZĂ majoră de la Guvern: Intenţia de naţionalizare a Pilonului II devine oficială: Guvernul PSD/ALDE anunţă ca prioritate legislativă suspendarea în perioada iulie-decembrie a (...)
Americanii şi armele lor: Remington iese din insolvenţă după doar două luni, ajutată de JPMorgan, Franklin şi Bank of (...)
Americanii şi armele lor: Remington iese din insolvenţă după doar două luni, ajutată de JPMorgan, Franklin şi Bank of America
Probleme pentru proprietarul unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal: Viza lui Roman Abramovich nu a fost (...)
Probleme pentru proprietarul unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal: Viza lui Roman Abramovich nu a fost prelungită de statul britanic
 
[Toate articolele din: Business Magazin +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY