ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 aprilie 2018

 

Jurnalmm [17/04/2018]

 
Programul CRITBIZ așteaptă viitorii antreprenori din județul Maramureș
     
Programul CRITBIZ așteaptă viitorii antreprenori din județul Maramureș

Programul de antreprenoriat CRITBIZ, care se adresează antreprenorilor în Regiunea Nord-Vest a fost prezentat la Baia Mare în cadrul unei conferințe de presă susținută de domnul Farkas András, co-fondator Grupul PONT. Conferința de presă a avut loc în data de 17 aprilie la Millenium Business Center 2. Programul CRITBIZ a fost înființat pentru a genera o schimbare de perspective în lumea antreprenoriatului românesc prin descoperirea și educarea talentelor și prin crearea unei comunități de suport bazate pe expertiză și pe voința de a face diferența. Programul CRITBIZ este derulat de Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România – APPAR in parteneriat cu CCIBH – Camera de Comerț și Industrie Bihor și Grupul PONT din Cluj-Napoca. Misiunea principală a programului cu o durată de trei ani este dezvoltarea strategică a ecosistemului antreprenorial din regiunea Nord-Vest (județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj și Satu Mare) în sectoarele industrii creative și IT, prin crearea unei rețele de colaborare profesionale și comunități de suport. Domnul Farkas András a accentuat: „Cel puțin 4 dintre planurile de afaceri finanțate vor proveni din județul Maramureș. Câștigătorii vor fi aleși printr-o metodă inovativă, în cadrul unui pitching. Considerăm că, pe lângă sprijinirea celor 48 de afaceri nou înființate inclusiv financiar, este foarte important că ne vom ocupa de formarea antreprenorială a 400 de persoane din regiune, ca aceștia să aibă cunoștințele pentru pornirea unei afaceri viabile, chiar prin atragerea altor surse de finanțare. Dorim să îi ajutăm în acest proces, de aceea am creat și comunitatea CRITBIZ, care constă din antreprenori, specialiști și mentori.” Programul se adresează persoanelor cu vârsta între 18 și 64 de ani cu domiciliul/reședința într-un județ din regiunea Nord-Vest, care vor să întemeieze o (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY