ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 aprilie 2018

 

GiurgiuPeSurse [17/04/2018]

 
„Beche” a fost demis de la conducerea DRDP Craiova
     
„Beche” a fost demis de la conducerea DRDP Craiova

În cursul acestei zile a apărut în spaţiul public informaţia conform căreia Bogdan Bratu (Beche), directorul general DRDP Craiova, a fost demis din funcţie. Contact telefonic, Beche a negat acest lucru. Cu toate acestea, demiterea a avut loc. Consiliul de administraţie al CNAIR, întrunit într-o şedinţă în după amiaza zilei de marţi, 17 aprilie, a decis demiterea lui Bogdan Bratu din funcţia de director general la DRDP Craiova. Motivele nu sunt cunoscute până la această oră.

[cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din GiurgiuPeSurse :
 
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY