ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI26 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [17/04/2018]

 
Primarul Țucu: Trecem la licitarea rețelelor de apă și canal
     
Primarul Țucu: Trecem la licitarea rețelelor de apă și canal

Veste bună pentru locuitorii din comuna gorjeană Borăscu. Sunt șanse mari ca, în acest an, să înceapă lucrările la rețelele de apă și canal. Localitatea nu are conductă de apă nici măcar într-un singur sat. Primarul Constantin Țucu a reușit, în sfârșit, să obțină fonduri europene, 1 milion de euro, pentru introducerea utilităților. Este un proiect despre care vorbește încă de acum 2 ani și care va aduce apă și canal în 3 sate: Borăscu, Gura-Menţii şi Menţii din Dos. La Bolboși, primarul Gheorghe Bilea a semnat contractele de finanțare pentru extinderea și modernizarea a două școli. Edilul promite și alte investiții, din bugetul local: modernizarea unor drumuri și a târgului săptămânal. Bilea susține că și-a asigurat bani pentru salarii pe acest an, așa că nu va avea probleme precum alți edili din județ.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY