ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [17/04/2018]

 
Pârvulescu: Condescu nu mai are treabă cu FNME din 2014
     
Pârvulescu: Condescu nu mai are treabă cu FNME din 2014

Dumitru Pârvulescu neagă speculațiile c-ar avea probleme cu ”dinozaurii lui Condescu din FNME” . Ideea a fost lansată în spațiul public de Constantin Crețan, după ce președintele Federației Naționale Mine Energie a anunțat că a schimbat denumirea Sindicatului Minerul Peşteana în Sindicatul Liber Oltenia pe care speră să-l facă majoritar în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Pârvulescu reafirmă că pus alt nume la organizația sindicală pentru că are membri și din alte unități. Ia în calcul realizarea unor alianțe cu alte sindicate, pentru realizarea unuia majoritar și reprezentativ în cadrul CEO. Cât despre eventuale certuri cu foștii aghiotanți ai lui Condescu pe patrimoniul federației, așa cum declara Crețan, Pârvulescu neagă vehement c-ar avea vreun conflict cu fostul lider al FNME.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY