ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [17/04/2018]

 
Ion Ciocea, despre educatoarea care a mâzgălit fruntea unui băiețel: N-are ce căuta în învățământ!
     
Ion Ciocea, despre educatoarea care a mâzgălit fruntea unui băiețel: N-are ce căuta în învățământ!

”Asemenea cadre didactice n-au ce căuta în învățământ!” spune primarul Ion Ciocea după ce presa a relatat cazul revoltător al educatoarei de la grădinița din satul Valea Pojarului care a scris, cu pixul, pe fruntea unui băiețel de numai 4 ani. Potrivit spuselor copilului, cea care l-a mâzgălit, în faţa celorlalți copii, ar fi fost chiar educatoarea sa, Ecaterina Motorga. Fotografiile cu micuțul au fost postate pe facebook de unchiul acestuia, însoțite de un mesaj de revoltă. Primarul Ciocea spune că șefii de la Liceul Tehnologic și Inspectoratului Școlar sunt cei care trebuie să ia măsuri. Zice că “asemenea elemente n-au ce căuta în învățământ”. Edilul din Bustuchin este deranjat că localitatea sa a ajuns în atenția țării, prin gestul educatoarei de la Valea Pojarului și nu prin faptele bune pe care le face. Ciocea spune că n-o cunoaște pe femeie, este venită din altă parte.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY