ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [17/04/2018]

 
Liberalii din Rovinari vor să-și DONEZE indemnizațiile. Filip: Ce să doneze? 50 de lei?
     
Liberalii din Rovinari vor să-și DONEZE indemnizațiile. Filip: Ce să doneze? 50 de lei?

Propunere inedită a liberalilor din Consiliul Local Rovinari. Vor să-și doneze indemnizațiile spitalului din oraș. ”Niște măscărici! Ce să doneze? Au indemnizație de 50 de lei pe lună, după ce și-au votat reducerea” reacționează primarul ALDE, Robert Filip. Pe pagina de socializare, liderul local al PNL, Laurențiu Chivu, scrie că își dorește ca toți consilierii locali și primarul să-și doneze sumele încasate, pentru activitatea prestată în fruntea localității, pentru ”a îmbunătăți condițiile din saloanele spitalului și calitatea meniului” acordat pacienților. Chivu precizează, pe facebook, că propunerea sa nu este un electorală pentru că mai este până la alegerile locale. Liderul PNL Rovinari  nu spune dacă este interesat de o nouă candidatură în 2020. Robert Filip consideră propunerea PNL drept una neserioasă. ”Oamenii ăștia n-au făcut o faptă bună niciodată în viața lor” comentează primarul din Rovinari.  Filip anunță că, până la finalul anului, condițiile se vor schimba radical în spitalul din Rovinari: toate secțiile vor fi modernizate, vor fi cumpărate noi echipamente medicale, va fi îmbunătățit meniul bolnavilor.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY