ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [17/04/2018]

 
Primarul Romanescu: Municipalitatea VA PRELUA parcarea de la Rodna
     
Primarul Romanescu: Municipalitatea VA PRELUA parcarea de la Rodna

Primarul Romanescu vrea ca parcarea de la Rodna să rămână a municipalității, după finalizarea, în decembrie, a contractului cu firma privată care o gestionează în prezent. Edilul Târgu-Jiului zice că de administrare s-ar putea ocupa Direcția de Patrimoniu. În plus, își dorește să amenajeze parcare cu plată și în spatele Restaurantului Ana, de la Piața Centrală, pentru decongestionarea traficului în zonă. Ia în calcul și contractarea unui credit pentru a realiza, aici, o parcare supraetajată. Marcel Romanescu a ținut să precizeze că, în cazul în care va realiza o parcare supraetajată la Rodna, spațiile comerciale și terasele din zonă nu vor fi demolate în ciuda faptului că au autorizații de funcționare provizorii.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY