ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI27 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [17/04/2018]

 
Iriza: Mâine, VOT pe modificările la Codul Silvic
     
Iriza: Mâine, VOT pe modificările la Codul Silvic

Senatorul Iriza, nemulțumit că deputații de Gorj Vâlceanu, Văcaru și Ponta au absentat de la ședința de luni a Camerei Deputaților în care s-a decis ca votul final pe modificările aduse Codului Silvic să fie dat miercuri. Parlamentarul ALDE îl acuză, din nou, pe liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, că ”nu vrea binele județului”. Iriza crede că liderul liberal ar fi în stare chiar să atace la Curtea Constituțională modificările care ar trebui să deblocheze cele 12 excavatoare ale Complexului Energetic Oltenia.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY