ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 aprilie 2018

 

GiurgiuPeSurse [16/04/2018]

 
Întreținerea casei la costuri minime! TOP 5 achiziții de care ai nevoie
     
Întreținerea casei la costuri minime! TOP 5 achiziții de care ai nevoie

Cu siguranță, îți dorești să cheltuiești tot mai puțini bani pe întreținerea casei, iar acest lucru să se resimtă pe termen lung în buzunarul tău. Multe dintre sfaturile pe care le-ai primit până acum s-au concentrat pe soluții de moment, care să te scutească de investițiile semnificative în schimbul unor recomandări superficiale. Acum, însă, trebuie să recurgi la adevărate soluții pentru reducerea costurilor de întreținere a întregii case. Acest lucru nu se poate face fără un plan pe termen lung, care să îți satisfacă nevoile, ție și întregii familii, cât se poate de bine. Schimbările sunt benefice atât pentru bugetul tău, cât și pentru sustenabilitatea mediului și a naturii, care trebuie să devină prioritatea tuturor cât mai curând. Dacă nu mai ai nevoie de convingere pentru a lua aceste măsuri, a sosit momentul să te inspiri din cele mai eficiente recomandări. Află din acest articol topul celor 5 achiziții pe care merită să le faci chiar acum: 1. Un sistem de economisire imediată a resurselor de energie consumate în casă constă în reciclarea energiei solare cu ajutorul unor panouri care să suplinească electricitatea de la sursele curente. Verifică acum oferta de panouri presurizate și montează sistemul, pentru a beneficia imediat de nenumăratele avantaje. Instalarea acestuia nu presupune un efort considerabil și poate fi realizată într-un timp foarte scurt, însă ceea ce trebuie să te motiveze sunt efectele pe termen lung ale panourilor solare. 2. Dacă vrei să reduci consumul la apă, există mici trucuri utile care să te ajute. În primul rând, achiziționează-ți o mașină de spălat vase, care nu face risipă de energie sau apă. De asemena, instalează un irigator de grădină pentru a eficientiza udatul gazonului și al plantelor pe toată durata sezonului cald. 3. Înlocuiește statul în aglomerația din trafic, timpul pierdut și problemele de (...)

[cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din GiurgiuPeSurse :
 
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY