ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 aprilie 2018

 

Vremea nouă [17/04/2018]

 
Lazăr REACȚIONEAZĂ după desecretizarea protocolului cu SRI: „Este în curs de derulare o procedură de centralizare şi actualizare”
     
Lazăr REACȚIONEAZĂ după desecretizarea protocolului cu SRI: „Este în curs de derulare o procedură de centralizare şi actualizare”

Scandalul protocoalelor secrete de colaborare încheiate între diverse instituţii ale statului trece la un alt nivel. Parchetul General a anunţat că la nivelul instituţiei este în curs de derulare o procedură de centralizare şi actualizare a protocoalelor în vigoare, încheiate cu alte instituţii publice. http://evz.ro/lazar-reactioneaza-parchetul.html

[cititi articolul complet în Vremea nouă]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Vremea nouă :
 
 
[Toate articolele din: Vremea nouă +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY