ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 aprilie 2018

 

Ziarul Clujean [17/04/2018]

 
Anunțul Poliției Române care trebuie să ajungă la toți șoferii
     
Anunțul Poliției Române care trebuie să ajungă la toți șoferii

Din 20 mai 2018, șoferii surprinși în trafic cu Inspecția Tehnică Periodică expirată vor rămâne fără talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autoturismului. Agentul de poliție va amenda șoferul și va oferi dovadă fără drept de circulație. Așadar, nu o să mai luați mașina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeți la RAR. Același lucru este valabil și dacă mașina a fost cumpărată sau vândută, dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare. Puteți verifica în timp real dacă înmatricularea autoturismului dumneavoastră este suspendată sau validă pe site-ul DRPCIV https://www.drpciv.ro/services.html?linklframe=inmatriculareMasina . ________ Începând cu 20 mai, se va aplica suspendarea de drept a înmatriculării vehiculului pentru ITP expirată. Suspendarea încetează automat la data la care vehiculul trece o nouă inspecţie tehnică periodică. Certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare se restituie proprietarului de către poliţia rutieră, la încetarea suspendării înmatriculării vehiculului. Post-ul Anunțul Poliției Române care trebuie să ajungă la toți șoferii apare prima dată în Ziarul Clujean.

[cititi articolul complet în Ziarul Clujean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Ziarul Clujean :
 
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY