ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 aprilie 2018

 

Vestea [16/04/2018]

 
Arsene îi dă lui Chitic cu castanii în cap
     
Arsene îi dă lui Chitic cu castanii în cap

Anunţul Primăriei Piatra Neamţ că va rade 57 de castani din Piatra Neamţ primeşte o critică dură din partea lui Ionel Arsene, preşedintele CJ. Arsene îi cere primarului Dragoş Chitic să oprească acţiunea respectivă şi să consulte populaţia. Mai jos, integral, mesajul dur al lui Ionel Arsene: <<Mă întristează și revoltă totodată decizia Primăriei Piatra-Neamț de-a ciunti aspectul estetic al orașului prin tăierea a aproape 60 de castani de pe aliniamentele stradale. Acești castani înfrumuțesează orașul de zeci de ani și sunt parte și martori ai istoriei acestui municipiu. Ba mai mult decăt atât, alegerea primăriei de a înlocui castanii cu platani mi se pare cel puțin neinspirată dacă nu chiar periculoasă pentru locuitorii orașului, deoarece sunt recunoscuți a fi unii dintre cei mai mari agresori respiratori. Cred că înainte de-a lua o astfel de decizie, primaria trebuia să măsoare concentratiile de polenuri din aer, asa cum se intamplă în țările civilizate și să aleagă o soluție care nu pune în pericol sănătatea locuitorilor. Îi solicit public primarului Dragoș Chitic să oprească această acțiune și să organizeze o consultare publică cu locuitorii orașului înainte de a lua o decizie. Pietrenii trebuie să fie consultați și parte a deciziei deoarece efectele ei îi afectează pe toți. Este alegerea lor dacă sunt dispuși să renunțe la această bucățică din istoria orașului!>> Citeste si Arsene îi dă lui Chitic cu castanii în cap D.V. The post Arsene îi dă lui Chitic cu castanii în cap appeared first on (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY