ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 aprilie 2018

 

Vestea [16/04/2018]

 
Scandal cu parfum de roman de Sandra Brown la Postul de Poliţie Negreşti! Şeful Zavate – mutat, poliţista Dascălu – câştigătoare!
     
Scandal cu parfum de roman de Sandra Brown la Postul de Poliţie Negreşti! Şeful Zavate – mutat, poliţista Dascălu – câştigătoare!

Mutarea fostului şef de post de la Negreşti, Petru Zavate la Postul din Dragomireşti este comentată în fel şi chip atât de cei din sistem (IPJ) cât şi de cei din alte instuţii cu atribuţii în a monitoriza ce fac poliţiştii nemţeni şi în timpul serviciului şi în afara acestuia. Personajele principale sunt El (Petru Zavate, şef de post, 25 de ani vechime în meserie) şi Ea (Ruxandra Dascălu, poliţistă tânără şi frumoasă). Evident că fiecare dintre ei are şi averea corespunzătoare: el, o familie frumoasă cu doi copii; ea, un BMW la care visează mulţi, părinţii înstăriţi din Negreşti etc… Nu a durat mult până ce – gura lumii slobodă! – şi în Negreşti şi pe la judeţ s-a aflat că şeful de post şi poliţista tânără şi frumoasă (cu contract beton pe 3 ani) petrec cam mult timp împreună, şi în timpul serviciului şi în afara acestuia, inclusiv au fost văzuţi prin magazine în Piatra Neamţ. „Aşa e la un post de poliţie. Muncim împreună, mâncăm împreună, petrecem şi ceva timp în afara serviciului, tot îmăreună, cu familiile”, spune poliţistul Zavate care, altfel, se jură că între el şi subordonată nu ar fi fost nimic altceva până să se ajungă la scandal. Cert e că, în timp ce Zavate subliniază că e vorba strict de relaţii colegiale fireşti, unii cârcotaşi chiar şi de prin IPJ vorbesc despre subiect la modul „Porumbeii de la Negreşti”… Pentru că după „perioada de miere” în care juna poliţistă se uita la şeful de post ca la un adevărat model, a urmat tămbălăul. Poveştile vânturate chiar şi de poliţişti vorbesc despre o dramoletă a la Sandra Brown, care ar fi avut loc chiar în Săptămâna Patimilor, din care nu ar fi lipsit chiar vânturarea ameninţătoare a pistolului de către diva cu epoleţi. Zavate confirmă incidentul dar, evident, detaliile ar fi altele: „Da, ne-am certat, dar pe motive exclusiv profesionale. Aşa sunt cei mai tineri, văd altfel activitatea de Poliţie faţă de noi, cei (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY