ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 aprilie 2018

 

Vestea [17/04/2018]

 
Radu Soviani despre „creşterile negative” de salarii din Spital…
     
Radu Soviani despre „creşterile negative” de salarii din Spital…

Creşterile de salarii de la Spitalul Judeţean Neamţ au fost, vorba unui hâtru, şi cu plus şi cu minus. Altfel spus, scăderile veniturilor unor asistente sau îngrijitoare care au dus acasă chiar şi cu 300 de lei la ultima leafă în comparaţie cu cea anterioară, sunt un fel „creşteri negative”, sintagmă tehnică folosită de unii tehnocraţi pentru a ambala mai frumos ideea de „scădere”. Cunoscutul analist radu Soviani a explicat care e, de fapt, motivul real: „Din ceea ce înțeleg eu, pentru unii medici a crescut semnificativ venitul încasat odată cu ultimul fluturaș, pentru alții a scăzut. Ceea ce se devoalează este că, într-adevăr, nu toți beneficiază de dublare de salarii. Există o păcăleală prin transformarea sporurilor în venit salarial, ceea ce nu e neapărat un lucru rău atâta timp cât s-ar fi făcut onest. Atâta timp cât se creează incertitudine și cât se creeaază premizele să iasă 20.000 de oameni, de medici și personal medical în stradă e clar că ceva nu e în regulă acolo. E clar că unii au fost păcăliți, în timp ce alții au beneficiat de salarii majorate. Care e certitudinea din toată această poveste? Nu sunt suficienți bani. Ceea ce s-a propus în programul de guvernare sunt niște falsități”, a spus Radu Soviani. D.V. The post Radu Soviani despre „creşterile negative” de salarii din Spital… appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY