ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 aprilie 2018

 

Jurnalmm [17/04/2018]

 
Spectacol de balet pentru copii la Teatrul De Păpuși!
     
Spectacol de balet pentru copii la Teatrul De Păpuși!

Sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 17.00, vă invităm în Sala Teatrului de Păpuși din str. Dacia, nr 3 la spectacolul ”POVESTE PRĂFUITĂ DE PRIMĂVARĂ” al grupului TIME4ARTS din Târgu Mureș, condus de coregrafa Ioana Adriana Ispas. Spectacolul unește 9 fetițe cu vârstele cuprinse între 6 și 13 ani, care vor dărui momente de balet classic precum: fragment din opera Romeo și Julieta, fragment din operele clasice Carmen de Bizet , Giselle, momente de gimnastică ritmică, dans contemporan și dans modern. Intrare liberă, în limita locurilor disponibile.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY