ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [16/04/2018]

 
Delia, pusă de tată să se îmbrace decent la botezul nepoatei
     
Delia, pusă de tată să se îmbrace decent la botezul nepoatei

Emoții mari, duminică, pentru Delia Matache (36 de ani) și soțul ei, Răzvan Munteanu. Cei doi au fost nași de botez pentru nepoțica lor, Jessica, fiica Oanei şi a lui Răzvan Miheţ. Fericitul eveniment a reușit să strângă laolaltă toată familia, pentru că a fost prezent şi bunicul Ion Matache, reîntors acasă după ani de călugărie la Muntele Athos. Duminică, ora 14.00, biserica Naşterii Maicii Domnului, din Dorobanţi. Zona s-a umplut de ziarişti, fotoreporteri şi cameramani, căci acolo urma să aibă loc unul dintre cele mai aşteptate botezuri-VIP. Oana, sora cea mică a Deliei, şi-a creştinat fetiţa născut în decembrie, anul trecut, iar naşă a fost chiar celebra solistă, alături de soţul ei, Răzvan Munteanu. Aproximativ 30 de persoane, prieteni şi rude, au fost prezente, iar pe lângă drăgălaşa bebeluşă, în centrul atenţiei au fost şi naşii, datorită ţinutelor şic. Delia a purtat o rochie de culoare aurie, peste genunchi, asortată cu o pereche de sandale cu toc înalt, iar Răzvan a ales un sacou negru cu dungi albe, pantaloni negri și adidași cu talpă albă. Jurata de la “iUmor” (Antena 1) a fost atentă ca şi coafura să fie una specială, iar înainte de botez şi-a făcut părul albastru, cu şuviţe verzi. Şi sora ei a fost ca o zână, că doar nu degeaba e poreclită Oana Cosânzeana. A purtat o rochie midi, argintie, iar pe cap a purtat o coroniţă din flori, la fel ca micuţa Jessica. De altfel, tatăl lor, om cu frică de Dumnezeu şi cu respect pentru biserică, şi-a dorit ca fetele să aibă apariţii cuminţi la slujba de botez. „A fost o bucurie mare când mi-am strâns pentru prima dată nepoata în brațe. Am sfătuit-o pe Oana să-şi crească fetiţa în dragoste și înţelegere. Este foarte important să ne creștem copilul în spiritul creștin, mai mult decât a le da nu știu ce case, moșteniri sau averi. Asta este cea mai importantă moștenire, educația, iar educația trebuie să (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY