ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [16/04/2018]

 
Etapă a surprizelor în Campionatul de Minifotbal Dolce Vita. Avantaj pentru lider
     
Etapă a surprizelor în Campionatul de Minifotbal Dolce Vita. Avantaj pentru lider

Campionatele de minifotbal din Complexul Dolce Vita au revenit la treabă după pauza de Paște. A fost o etapă a surprizelor în Campionatul Județean, etapă de pe urma căreia de câștigat a avut liderul Dream Team. Pasionații de minifotbal au revenit pe teren după sărbătoarea Paștelui. Bunătățile de sărbători trebuie date jos prin mișcare așa că jucătorii s-au pus pe alergare. În Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita a fost o rundă a surprizelor. ISU Gorj, echipă aflată la egalitate de puncte cu liderul Dream Team înaintea rundei, a fost egalată în ultimul minut în duelul cu Karma Târgu-Jiu și a bifat numai un punct. Locul 3, Profi Târgu-Jiu, a condus cu 5-2 în meciul cu Mica Frăție dar o lipsă de concentrare coroborată cu o răbufnire de orgoliu a celor de la Mica Frăție a făcut ca scorul să devină rapid 5-6. Profi a egalat dar ultimul cuvânt a fost tot al finalistei Cupei Dolce Vita care s-a impus cu 7-6. Profi și-a păstrat locul 3 pentru că și Peppy Dolce Vita s-a încurcat. Lipsită de aportul mai multor jucători cheie, Peppy Dolce Vita a făcut un meci slab și a fost surclasată de Minprest Rovinari, scor 7-1 ! Lupta pentru locul 6, ultimul care duce în faza de play-off rămâne una extrem de interesantă și echilibrată. Egalul surpriză cu ISU Gorj nu-i ajută foarte mult pe cei de la Karma care au pierdut locul 6 și au coborât chiar pe 8. Și asta pentru că atât Provincialii cât și Mica Frăție au câștigat meciurile din etapa 21 și au acum, ambele, cu un punct mai mult decât Karma. Din calculele play-off-ului a ieșit Real Târgu-Jiu care a pierdut duelul cu Farmacia Victoria. Astfel, în ultima etapă a sezonului regular, se vor lupta pentru locul 6, echipele Provincialii, Mica Frăție și Karma Târgu-Jiu. Provincialii are prima șansă deoarece are același număr de puncte ca și Mica Frăție dar cu avantajul rezultatelor directe. Marea (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY