ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [16/04/2018]

 
Primăria ia act imediat după criticile lui Davițoiu și Caragea. Scăpăm în sfârșit de ciori ?
     
Primăria ia act imediat după criticile lui Davițoiu și Caragea. Scăpăm în sfârșit de ciori ?

O echipă de alpiniști intră, zilele acestea, în Parcul Central din Târgu Jiu pentru a îndepărta cuiburile de ciori, anunță primarul Marcel Romanescu. Reacția vine după ce Nicolae Davițoiu și Viorel Caragea au criticat municipalitatea că nu face nimic în privința zburătoarelor care creează mizerie și zgomot în parcul ce adăpostește operele brâncușiene. „Urmează ca o echipă de alpiniști să intre marți în Parcul Central, singura soluție viabilă este dărâmarea cuiburilor pentru a nu se mări numărul de ciori. Am stat de vorbă și cu primarul de la Timișoara, sunt și alte municipii care se confruntă cu această problemă, e foarte greu să le elimini. Dar prin dărâmarea cuiburilor de către alpiniști, încercăm să diminuăm efectul, să facem curățenie zilnic. De eliminat total, nu cred că putem să facem acest lucru, nu avem o soluție. Dacă cineva ne dă o soluție…De tăiat pomii din parc, nu avem nicio șansă, nu ar fi nici corect. Dacă vom identifica o altă soluție, vom aloca banii necesari să scăpăm de ele”, a comentat Romanescu.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY