ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [16/04/2018]

 
Poziții pro și contra în PSD Gorj privind revenirea lui Ion Călinoiu
     
Poziții pro și contra în PSD Gorj privind revenirea lui Ion Călinoiu

Poziții pro și contra în PSD Gorj în ceea ce privește revenirea lui Ion Călinoiu în partid. „Cineva vrea să bulverseze situația, cineva vrea ca partidul să fie dus într-o vâltoare”, a comentat, la Interviurile Infinit FM, Maria Dumitrașcu, liderul organizației Berlești. Social-democrata a lăsat impresia că este în favoarea tandemului Mihai Weber-Cosmin Popescu. Dumitrașcu a mai spus că revenirea lui Ion Călinoiu în PSD Gorj, pe o funcție de conducere, așa cum sugera liderul organizației, Florin Cârciumaru, va trebui supusă la vot. „Lucrurile vor rămâne ca acum pentru multă vreme”, a anticipat fosta primăriță din Berlești.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY