ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [16/04/2018]

 
„Toată țara e bulversată. E posibil să apară proteste și la Gorj !”
     
„Toată țara e bulversată. E posibil să apară proteste și la Gorj !”

Liderul SANITAS nu exclude să apară proteste și-n spitalele din Gorj, chiar dacă luni a fost liniște în vreme ce, în mai multe unități din țară, cadrele medicale au întrerupt lucrul. Valentin Popa spune că nemulțumirile, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, sunt la fel de mari ca peste tot. „Toată țara e bulversată. E posibil să apară proteste și la Gorj. A fost unul spontan deja la spitalul de la Dobrița. Sunt nemulțumiri și la DGASPC”, zice liderul SANITAS. Popa ne-a explicat că, la SJU Târgu Jiu, au fost luați bani din gărzile medicilor pentru a se asigura lefurile complete ale 180 de persoane, în mare parte infirmiere. Probleme mari vor fi, de-acum înainte, cu asigurarea gărzilor. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean, nu se așteaptă să apară probleme mari la Spitalul Județean de Urgență. La Dobrița, însă, nemulțumirile sunt majore odată cu diminuarea sporurilor.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY