ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [16/04/2018]

 
Se anunță concedieri la IDP Gorj după intrarea firmei în insolvență !
     
Se anunță concedieri la IDP Gorj după intrarea firmei în insolvență !

Posibile CONCEDIERI la IDP Gorj, după intrarea în insolvență. Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, nu le exclude. Zice că totul depinde de planul de reorganizare care va fi făcut de lichidatorul judiciar. Cererea de intrare în insolvență a fost depusă la Tribunal, iar, acum, se așteaptă răspunsul. „După pronunțare, aș vrea să mergem pe un plan de reorganizare de 3 ani. Avem ca țintă plata salariilor restante și participarea singuri, sau alături de alte firme, la licitații”, spune șeful de la județ. Înainte de Paște, angajații Întreprinderii de Drumuri și Poduri au protestat pentru că nu-și luaseră lefurile de 3 luni.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY