ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [16/04/2018]

 
Liderii PSD Gorj, afectați de moartea lui Nicolae Mischie. Mesajele au curs pe paginile de socializare
     
Liderii PSD Gorj, afectați de moartea lui Nicolae Mischie. Mesajele au curs pe paginile de socializare

Liderii PSD Gorj, mesaje de condoleanțe, pe paginile de socializare, după decesul lui Nicolae Mischie. Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj a murit, duminică, în jurul orei 15:00, la spitalul Elias din Capitală, la vârsta de 73 de ani. Surse medicale au declarat că decesul lui Nicolae Mischie a survenit în urma unei infecţii, el fiind internat în spital de mai mult timp şi având şi afecţiuni neurologice. Foarte afectat, Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, spune că îi datorează lui Mischie întreaga sa carieră politică. A fost omul care l-a propus, în anul 2000, drept candidat la Primăria Târgu Jiu. „Îmi este foarte greu să transmit un mesaj prin care să-mi exprim regretul privind trecerea în neființă a domnului Mischie. Sunt una din multele persoane care îi datorează acestuia drumul politic și nu numai. Rămâne în memoria mea și a colegilor ca un om cu suflet mare, un adevărat lider care a știut să lupte pentru județ. Sincere condoleanțe familiei, Dumnezeu să-l odihnească în pace. Venirea mea în politică și ascensiunea mea i se datorează lui Nicolae Mischie. A fost un om deosebit, cu multe calități, de caracter și când spui Nicolae Mischie, spui PSD Gorj, este omul care a construit din temelii această organizație”, a comentat Cârciumaru la Radio Infinit. Nicolae Mischie a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj între anii 1996 şi 2004, perioadă în care a condus şi filiala judeţeană a PSD. Anterior, a fost deputat de Gorj. Luni, a circulat informația că, în semn de respect pentru contribuția adusă, social-democrații gorjeni vor face un program de manifestări. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a declarat, însă, că familia va decide programul funeraliilor. „Transmit și eu sincere condoleanțe familiei îndurerate. Am colaborat cu domnul Mischie, și după ce nu a mai fost președinte al CJ Gorj, s-a (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY