ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [16/04/2018]

 
Țintește Călinoiu un loc de parlamentar pe listele PSD ? „Vizează și îndepărtarea lui Weber din funcția de președinte !”
     
Țintește Călinoiu un loc de parlamentar pe listele PSD ? „Vizează și îndepărtarea lui Weber din funcția de președinte !”

Informația că Ion Călinoiu și-ar dori un post pe listă, la parlamentarele din 2020, dezbătută în politica din Gorj, în ultimele zile. Anunțul revenirii fostului șef de la județ pe o poziție importantă în PSD a tulburat rău apele în organizație. Opozanții lui Călinoiu au strâns semnături de susținere a tandemului Mihai Weber-Cosmin Popescu. Opinia lui Pantelimon Manta este că atât Ion Călinoiu cât și Florin Cârciumaru sunt deja istorie în politica gorjeană. Dan Ilie Morega are informații că peste 50 de organizații din județ ar fi ostile fostului președinte al Consiliului Județean. Fostul deputat Vasile Popeangă a comentat, la Interviurile Infinit FM, că Ion Călinoiu ar viza o candidatură în 2020, prin revenirea în PSD Gorj. „Călinoiu să nu vă închipuiți că vine simplu membru de partid, el vine la conducere. Băieții care sunt acolo și așteaptă niște liste pentru 2020 știu asta. Sunt unii care au muncit pe acolo. Bătaia lui Călinoiu este alta, unii dintre ei s-au prins, nu mulți, unul-doi, Călinoiu vrea să-și reactiveze relațiile de la centru, el are acolo de pe vremea când era vicepreședinte. Unii s-au prins și nu se știe cum vor cântări în niște decizii, ce trecere va avea și la Dragnea. Să nu vă închipuiți că revine în PSD ca să-și mențină funcția de la ape, să fim serioși. S-ar putea să fie niște surprize în 2020”, a comentat Popeangă. Dan Ilie Morega crede că Ion Călinoiu urmărește, într-adevăr, un mandat parlamentar în 2020. În plus, este de părere că fostul șef de la județ ar viza și îndepărtarea deputatului Mihai Weber din funcția de președinte executiv al PSD Gorj. Numai că, mare parte din organizațiile partidului din județ i-ar fi ostile. „Este foarte clar că nu vrea să fie simplu membru de partid așa cum a declarat în nemernicia lui, el dorește să pună iar mâna pe putere, să fie cel puțin vicepreședinte, dacă nu să-l dea pe Weber la o parte și (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY