ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 aprilie 2018

 

Jurnalmm [16/04/2018]

 
CS ȘTIINȚA ELECTRO SISTEM BAIA MARE: Prima competiție majoră de orientare în alergare din acest an competițional s-a derulat weekendul trecut în localitatea Târgu (...)
     
CS ȘTIINȚA ELECTRO SISTEM BAIA MARE: Prima competiție majoră de orientare în alergare din acest an competițional s-a derulat weekendul trecut în localitatea Târgu (...)

Prima competiție majoră de orientare în alergare din acest an competițional s-a derulat weekendul trecut în localitatea Târgu Jiu. Aici s-au desfășurat Campionatele Naționale de Semimaraton precum și a doua etapă din cadrul Campionatului Național de Parc Oraș, întreceri desfășurate sub egida Federației Române de Orientare în prteneriat cu clubul sportiv local Palatul Copiilor Târgu Jiu. La aceste competiții au luat startul peste 200 de concurenți de la cele mai importante cluburi și asociații sportive din țară. Cea mai lungă și dificilă probă din cadrul întrecerilor de orientare, respectiv semimaratonul, se adresează doar categoriilor masculine și feminine de 16 ani și peste. Pentru a putea parcurge cu succes traseele de acest tip este necesară în primul rând o bună pregătire fizică. Sportivii de la Știința Electro Sistem au dat dovadă de faptul că au tratat cu multă seriozitate aceste întreceri deoarece au reușit să urce de 8 ori pe podiumul de premiere, în condițiile în care au luat startul 11 componenți ai clubului. Rezultatele obținute sunt: Locuri I: Vadean Cătălin la M16, Sebestyen Istvan la M35, Pop Lucia la F45 Locuri II: Catană Alexandru la M16 Locuri III: Peleș Vlad la M18, Mate Sergiu la M20, Roman Alexandra la F16,  Culcean Roxana la F21 Etapa a doua din cadrul Campionatelor Naționale de Parc Oraș s-a desfășurat pe străzile și aleile din municipiul Târgu Jiu precum și în parcul municipal. Au fost trasee frumoase, foarte rapide, iar ineditul acestor curse a fost faptul că organizatorii au plasat 2 posturi de control la celebrele opere de artă ale lui Brâncuși, Poarta Sărutului și Masa Tăcerii. Sportivii băimăreni au obținut și aici rezultate bune, primii 6 clasați acumulând puncte importante ce se vor contabiliza la sfârșitul etapelor de Parc Oraș. Rezultatele obținute sunt: Locuri I: Strâmbu Luca la M14, Vadean Cătălin (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY