ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 aprilie 2018

 

Jurnalmm [16/04/2018]

 
Reabilitarea infrastructurii rutiere în Baia Mare, prioritatea numărul 1 pentru primarul Cătălin Cherecheș
     
Reabilitarea infrastructurii rutiere în Baia Mare, prioritatea numărul 1 pentru primarul Cătălin Cherecheș

Reabilitarea infrastructurii rutiere în Baia Mare, prioritatea numărul 1  pentru primarul Cătălin Cherecheș Reabilitarea infrastructurii rutiere în Baia Mare este  prioritatea numărul 1  pentru primarul Cătălin Cherecheș. Acțiunea a debutat cu strada George Coșbuc, iar săptămâna aceasta lucrările vor continua pe strada Hortensiei. Vor urma cartierele Griviței, Săsar, Gării, Depozitelor, Republicii și Traian, Ferneziu, Firiza și  Valea Borcutului Cătălin Cherecheș a menționat: “Le mulțumesc băimărenilor care m-au scuzat pentru oprirea circulației timp de 4 zile, cât a durat execuția lucrării pe primul tronson al străzii George Coșbuc. Săptămâna aceasta urmează strada Hortensiei, care va fi integral finalizată. În general, prioritățile mele pentru reabilitarea infrastructurii rutiere pentru anul acesta sunt: – Străzile pietruite sau cu macadam afectate de lucrările de înlocuire a rețelelor pentru apă și canalizare realizate anii trecuți; – Integral străzile, aleile, trotuarele și parcările din cartierele Griviței, Săsar, Gării, Depozitelor, Republicii și Traian, Ferneziu, Firiza, Valea Borcutului; – Parcările din cartiere începute în 2015 și 2016 și nefinalizate sau aduse la nivel de piatră spartă.”

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY