ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 aprilie 2018

 

Mesagerul Hunedorean [16/04/2018]

 
Primarul Florin Oancea este optimist în privinţa transportului public. „Peste două luni, Deva va avea un transport local modern”
     
Primarul Florin Oancea este optimist în privinţa transportului public. „Peste două luni, Deva va avea un transport local modern”

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (foto), a declarat, ieri, că operatorul de transport local nu a oprit serviciul, iar autobuzele continuă să circule în reşedinţa de judeţ. La sfârşitul săptămânii trecute, reprezentantul societăţii Tirius Trans ameninţa din nou că va parca autobuzele şi nu va mai funcţiona transportul local în Deva, din cauză că firma înregistrează pierderi imense.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY