ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 aprilie 2018

 

Constanţeanul [16/04/2018]

 
Concert Mike Godoroja & Blue Spirit: Diavolul și Robert Johnson
     
Concert Mike Godoroja & Blue Spirit: Diavolul și Robert Johnson

Duminică, 22 aprilie, Doors Club vă invită să participați la un concert-poveste despre istoria bluesului – Diavolul și Robert Johnson, în interpretarea de excepție a trupei Mike Godoroja & Blue Spirit. Cunoscut pentru eforturile sale de a promova, de mai bine de 35 de ani, marile valori ale bluesului, rockului și jazzului, muzicianul Mike Godoroja creează împreună cu actorul Eugen Cristea un spectacol unic în România. Cei doi protagoniști transpun scenic povestea legendarului creator de blues Robert Johnson, înscris în panteonul Rock and Roll Hall of Fame în categoria „Influențe timpurii” și clasificat de revista Rolling Stones pe locul cinci în topul celor mai importanti chitariști ai tuturor timpurilor. În jurul artistului care a trăit doar 27 de ani, s-a creat un mit care spune că Johnson și-ar fi vândut sufletul diavolului pentru a primi talentul de a cânta blues. Componența trupei: Mike Godoroja – voce; Eugen Cristea – actor; Vali Vătuiu – tobe; Alin Păun – chitară; Tibi Duțu – chitară bass, voce; Dorian Pirvu – pian; Marcian Petrescu – muzicuță. Diavolul și Robert Johnson – un spectacol de referință pentru orice consumator de muzică bună. Duminică, 22 aprilie, de la ora 19:30. Prețul unui bilet este 35 de lei. Biletele se găsesc la sediul clubului. Info și rezervări: 0763661622. Post-ul Concert Mike Godoroja & Blue Spirit: Diavolul și Robert Johnson apare prima dată în (...)

[cititi articolul complet în Constanţeanul]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Constanţeanul :
 
 
[Toate articolele din: Constanţeanul +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY