ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI27 aprilie 2018

 

Dobrogea News [16/04/2018]

 
Festivalului–Concurs Judeţean de Muzică Populară „Florile Dobrogei”și-a desemnat câștigătorii
     
Festivalului–Concurs Judeţean de Muzică Populară „Florile Dobrogei”și-a desemnat câștigătorii

Duminică, 15 aprilie 2018, în organizarea Primăriei Municipiului Tulcea și Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, cu începere de la orele 11.00,  la Satul Pescăresc din Tulcea s-a desfășurat cea de a-III-a ediție a Festivalului–Concurs Judeţean de Muzică Populară „Florile Dobrogei”. Scopul acestei manifestări este descoperirea şi lansarea de noi talente interpretative, de a stimula în rândul artiştilor amatori interesul pentru receptarea, păstrarea şi punerea în valoare a creaţiilor muzicale populare, a frumuseţii portului popular dobrogean, de a sprijini comunităţile locale (Cămine Culturale, Case de Cultură din judeţul Tulcea, Şcoli de specialitate, Instituţii de învăţământ de specialitate) şi pe interpreţii sau grupurile vocale care doresc să se implice și să participe activ la păstrarea identităţii noastre naţionale. La prezenta ediție au participat la concurs solişti vocali, instrumentişti şi grupuri vocale cu vârste peste 7 ani, organizați pe următoarele trei secţiuni: –   secțiunea :           7 – 14 ani; –   secțiunea :         15 – 18 ani; –   secțiunea :       peste 18 ani. Au susținut recitaluri în afara concursului, cunoscuții interpreți de muzică populară Ion Amititeloaie din Constanța și Laura Mocăniță din Tulcea. Concurenții și interpreții au fost acompaniați de orchestra Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, sub conducerea muzicală a profesorului Aurelian Croitoru. Juriul, prezidat de domna profesor doctor Monica Buhai – Inspector școlar pentru arte si pentru monitorizarea programelor privind accesul la educatie, la Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, a avut următorii membri: profesor Ștefan Coman – maestru coregraf, director al Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”; profesor Mihail Gheba – Inspector școlar pentru activități extrașcolare la Inspectoratul Școlar Județean Tulcea; profesor Aurelian Croitoru – (...)

[cititi articolul complet în Dobrogea News]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Dobrogea News :
 
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY