ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [16/04/2018]

 
Bunoaica, propunere-ȘOC: Oprirea lucrului în TOATE carierele
     
Bunoaica, propunere-ȘOC: Oprirea lucrului în TOATE carierele

Propunere- șoc făcută de un sindicalist din minerit. Nicu Bunoaica zice că minerii din toate carierele ar trebui să oprească lucrul pentru a-i sensibiliza pe guvernanți să-și îndrepte privirea către Complexul Energetic Oltenia. Liderul sindical de la Cariera Lupoaia crede că este singura soluție prin care factorii de decizie pot fi forțați să spună ce planuri au în privința companiei de la Târgu-Jiu, dacă are sau nu viitor. “Nu sunt fronturi de lucru, carierele sunt blocate, nu se fac investiții. Politicienii nu  fac nimic” declară Bunoaica. Deși știe că legea ar fi încălcată, Bunoaica este de părere că se merită o întrerupere totală a lucrului în Complexul Energetic Oltenia. Crede că numai așa poate fi atrasă atenția guvernului. După ce, săptămâna trecută, minerii au fost trimiși în concedii de odihnă forțate, acum, liderul de la Lupoaia se teme va urma șomajul tehnic.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY