ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [16/04/2018]

 
PROTESTE în țară, nu și la Târgu-Jiu. Capotă: La nivelul SJU Târgu-Jiu, niciun angajat nu are pierderi la salariul net
     
PROTESTE în țară, nu și la Târgu-Jiu. Capotă: La nivelul SJU Târgu-Jiu, niciun angajat nu are pierderi la salariul net

Dacă la alte spitale din țară săptămâna a început cu proteste, la Târgu-Jiu, a fost liniște. ”S-a găsit soluția legală ca niciun angajat să nu înregistreze pierderi la salariul net” ne-a comunicat managerul Spitalului Județean de Urgență, Gigel Capotă. La București și Craiova, sute de cadre medicale, în mare parte asistenți și infirmieri, au ieşit în curtea spitalelor, nemulţumite că sporurile le-au fost diminuate cu procente cuprinse între 20 şi 50%, asta însemnând reduceri de lefuri și cu până la 1300-1500 de lei. Gigel Capotă zice că la SJU Târgu-Jiu nu sunt motive de proteste.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY