ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [16/04/2018]

 
Parcul Central, din nou sub asaltul CIORILOR. ”Riscăm ca parcul să fie ocolit de turiști”
     
Parcul Central, din nou sub asaltul CIORILOR. ”Riscăm ca parcul să fie ocolit de turiști”

Parcul Central din Târgu-Jiu nu mai este al lui Brâncuși ci al ciorilor, acuză liderul Partidului Mișcarea Populară Gorj, Nicolae Davițoiu, care cere municipalității să ia măsuri urgent. Problema s-a acutizat. Turiștii sunt foarte incomodați de zgomot și mizerie. Cuiburile zburătoarelor ar trebui dărâmate cât mai repede. Davițoiu se așteaptă ca șefii din Primăria Târgu-Jiu să reacționeze la apelul său, pe care l-a postat și pe pagina de socializare. Viorel Caragea spune că distrugerea cuiburilor de ciori, din cel mai mare parc al Târgu-Jiului, ar costa cam cât salariul primarului. Fostul comandant al IPJ Gorj consideră că problema e scăpată de sub control și a devenit o rușine pentru oraș. Caragea anunță că va face dezvăluiri, în perioada următoare, despre averea familiei primarului Marcel Romanescu.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY