ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [16/04/2018]

 
PROTEST la Cariera Roșiuța. Nelu Roșca: Am putea organiza un nou MARȘ AL DISPERĂRII
     
PROTEST la Cariera Roșiuța. Nelu Roșca: Am putea organiza un nou MARȘ AL DISPERĂRII

A fost protest spontan la Cariera Roșiuța, în această dimineață. Minerii iau în calcul organizarea unui nou marș al disperării spre București, pentru a picheta sediile ONG-urilor de mediu. Nemulțumirile nu au legătură, de această dată, cu lefurile ci cu spaima că unitatea ar putea fi închisă iar oamenii și-ar putea pierde locurile de muncă. Peste 400 de ortaci au rămas în sala de apel, aşteptându-l pe expertul desemnat de Tribunalul Bucureşti în procesul pe care Bankwatch l-a intentat Complexului Energetic Oltenia. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, pe 13 februarie, să se efectueze expertiză la Cariera Roşiuţa privind impactul asupra mediului. Nelu Roșca a spus că minerii sunt deciși să pornească din nou, pe jos, către București pentru a-și apăra locurile de muncă. Iau în calcul organizarea unui nou ”marș al disperării”, precum cel din aprilie 2016. Liderul de la Cariera Roșiuța crede că interese obscure coordonează acțiunile ONG-urilor de mediu. Roșca a mai spus că o delegație de la Cariera Roșiuța va putea discuții, în perioada următoare, cu șefii județului și parlamentarii de Gorj.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY