ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 aprilie 2018

 

Gorj Exclusiv [16/04/2018]

 
Romanescu: Săptămâna aceasta facem adresele către orașele cu CSM-uri
     
Romanescu: Săptămâna aceasta facem adresele către orașele cu CSM-uri

În ciuda criticilor din ultimele zile, Marcel Romanescu nu renunță la ideea de a aduce specialiști din alte orașe pentru comisia de concurs care va stabili directorul noului club sportiv municipal. Edilul Târgu-Jiului a fost criticat dur de social-democratul Mihai Prunariu, președintele AJF Gorj, dar și de consilierul local ALDE, Eduard Lădaru, fiind acuzat că desconsideră oamenii de sport din județ. Romanescu este decis însă să meargă mai departe. Săptămâna aceasta va face  adresele care vor fi trimise către mai multe municipii. În ceea ce privește preluarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu speră ca lichidatorul judiciar să fie de acord cu oferta făcută de municipalitate de 3,8 milioane de lei. Edilul așteaptă să vadă dacă vor apărea și alte oferte pentru imobil, până la noul termen al licitației, de luna viitoare.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY