ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 aprilie 2018

 

Vremea nouă [16/04/2018]

 
Acuzaţii grave la adresa unui medic ortoped din Neamţ:”Pe radiografie scrie fractură, iar dumnealui mă trimite să-i pun un leucoplast!”
     
Acuzaţii grave la adresa unui medic ortoped din Neamţ:”Pe radiografie scrie fractură, iar dumnealui mă trimite să-i pun un leucoplast!”

Femeia este director la Şcoala Gimnazială “Daniela Cuciuc” Piatra Neamţ. Fiul acesteia şi-a fracturat piciorul în urma unui antrenament sportiv. Iniţial a vrut să-l ducă la o clinică privată, însă pentru că acolo nu exista un medic ortoped, femeia şi-a dus fiul la Spitalul Judeţean. Acolo, medicul de gardă l-a diagnosticat cu fractură. femiea a [...]

[cititi articolul complet în Vremea nouă]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Vremea nouă :
 
 
[Toate articolele din: Vremea nouă +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY