ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI27 aprilie 2018

 
Marian Filimon, CNIPMMR: În urma anunţului ArcelorMittal ar trebui să aibă emoţii toţi cei care conduc economia ţării. În (...)

Mediafax [16/04/2018]

 
Marian Filimon, CNIPMMR: În urma anunţului ArcelorMittal ar trebui să aibă emoţii toţi cei care conduc economia ţării. În Galaţi sunt aproape 800 de IMM-uri care gravitează în jurul (...)
     
Marian Filimon, CNIPMMR: În urma anunţului ArcelorMittal ar trebui să aibă emoţii toţi cei care conduc economia ţării. În Galaţi sunt aproape 800 de IMM-uri care gravitează în jurul (...)

Pe platforma industrială din Galaţi „sunt aproape 800 de IMM-uri care gravitează în jurul combinatul siderurgic ArcelorMittal (fostul Sidex), plus câteva mii din toată ţara”, a declarat luni vicepreşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii (CNIPMMR), Marian Filimon.

[cititi articolul complet în Mediafax]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Mediafax :
 
Creşterea indicelui ROBOR la 3 luni s-a calmat, cresc uşor cei la 6 şi 9 luni
Creşterea indicelui ROBOR la 3 luni s-a calmat, cresc uşor cei la 6 şi 9 luni
Creşterea indicelui ROBOR la 3 luni, care a avut o ascensiune importantă în această săptămână, s-a (...)
CNAIR a desemnat constructorul lotului 3 al Centurii Bucureşti
CNAIR a desemnat constructorul lotului 3 al Centurii Bucureşti
Constructorul lotului 3 al Centurii Bucureşti va fi Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade (...)
În judeţul în care recent a dispărut o parcare întreagă, hoţii au furat şi 14 stâlpi şi indicatoare rutiere de pe două (...)
În judeţul în care recent a dispărut o parcare întreagă, hoţii au furat şi 14 stâlpi şi indicatoare rutiere de pe două drumuri naţionale
14 stâlpi şi indicatoare rutiere care interziceau depăşirile sau avertizau că drumul este frecvent (...)
SUMMIT ISTORIC | Sute de sud-coreeni au protestat faţă de întâlnirea dintre liderii celor două Corei. Manifestanţii au (...)
SUMMIT ISTORIC | Sute de sud-coreeni au protestat faţă de întâlnirea dintre liderii celor două Corei. Manifestanţii au dat foc la imagini ale celor trei lideri nord-coreeni şi au cerut demisia lui Moon (...)
Sute de sud-coreeni s-au strâns în apropierea satului Panmunjom, unde are loc summitul, pentru a (...)
BREAKING Conflict deschis între premier şi preşedinte. Dăncilă nu merge la întâlnirea de la Cotroceni/ Iohannis face (...)
BREAKING Conflict deschis între premier şi preşedinte. Dăncilă nu merge la întâlnirea de la Cotroceni/ Iohannis face declaraţii de la ora 11.00
Premierul Viorica Dăncilă nu merge vineri la întâlnirea de la Palatul Cotroceni, preşedintele fiind (...)
 
[Toate articolele din: Mediafax +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY