ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/03/2018]

 
Christian Sabbagh a ”antrenat” primii 47 de purtători de cuvânt ai MAI
     
Christian Sabbagh a ”antrenat” primii 47 de purtători de cuvânt ai MAI

Chiar dacă șefii Poliției Române nu au ajuns încă la o înțelegere cu turcii de la Kanal D pentru a-l putea transfera, măcar temporar, în curtea „Internelor”, Christian Sabbagh și-a intrat deja în ”pâine”. Timp de trei zile, prezentatorul de televiziune a stat de vorbă cu 47 de purtători de cuvânt din zona Moldovei pe care i-a ”antrenat” din postura de coordonator comunicare publică, conform fișei postului pe care șefii IGPR i l-au pregătit. Întâlnirea de la Brașov, găzduită de hotelul „Internelor”, a fost prilejul perfect pentru cei 47 de comunicatori din cadrul structurilor teritoriale ale MAI de afla care sunt așteptările, dar și provocările noului „antrenor”, jurnalistului care cât de curând ar putea îmbrăca uniforma de polițist, în calitate de coordonator pe probleme de comunicare. La acestă sesiune de specializare, organizată periodic, au participat purtători de cuvânt din zona Moldovei din cadrul mai multor structuri ale MAI – Poliție, Poliție de Frontieră, Jandarmerie, Pompieri, Prefectură. Sabbagh s-a aflat la ”catedră” de unde și-a exprimat părerile în ceea ce privește comunicarea MAI-jurnaliști. Prezentatorul principalului jurnal de știri de la Kanal D propus de șefii Poliției Române pentru funcția de consilier pe probleme de comunicare a atacat, de astă dată, trei paliere: rolul deosebit de important al imaginii în cadrul unei știri furnizate de reprezentanții „Internelor”, modul în care se răspunde la solicitările ziariștilor, dar și sincroanele (n.r. mini interviurile luate la ”cald” purtătorilor de cuvînt), despre care jurnalistul a spus că ar trebui să fie mult mai dinamice. Transferul chiar și temporar al prezentatorului Christian Sabbagh căte Poliția Română, în echipa de comunicare, este încă o chestiune aflată în discuție, nefinalizată. A existat o primă rundă de discuții cu turcii care reprezintă în România (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY