ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/03/2018]

 
Reacția ITM Gorj după ce inpectorul Liviu Ungureanu a făcut plângere la poliție contra șefului George Romanescu
     
Reacția ITM Gorj după ce inpectorul Liviu Ungureanu a făcut plângere la poliție contra șefului George Romanescu

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, reacționează în cazul fostului angajat Liviu Ungureanu care a acuzat, în presă, conducerea instituției că refuză să-l repună în funcție, în ciuda deciziilor instanței. „E o reacție un pic exagerată și deplasată față de ceea ce s-a întâmplat. Am încercat să-l reîncadrăm de două ori, conform deciziei, care nu este definitivă, oferindu-i aceeași funcție și același grad de salarizare, aceleași privilegii ca și anterior, doar că, la alt compartiment pentru că la compartimentul la care a lucrat nu mai este posibil acest lucru. De fiecare dată a refuzat. Este dreptul lui de a face ceea ce consideră de cuviință, nu înțelegem reacția dumnealui și de ce se plânge că din cauza relației deficitare cu Inspectoratul are probleme financiare atâta timp cât dumnealui a refuzat un salariu deloc modest”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ITM Gorj, Neli Matei. În octombrie 2017, Comisia de Disciplină din carul instituției a propus concedierea lui Liviu Ungureanu pe motiv că făcea controale pe la diverse firme, fără să-şi anunţe superiorii. Între timp, justiția i-a dat dreptate inspectorului ITM, deocamdată neexistând, însă, o decizie definitivă.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY