ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/03/2018]

 
Lider PSD: „Putem să ne facem treaba fără să ne ia cineva de mână și să ne treacă strada”
     
Lider PSD: „Putem să ne facem treaba fără să ne ia cineva de mână și să ne treacă strada”

„Putem face singuri treabă, nu e nevoie să ne ia nimeni de mână să ne treacă strada”, spune Cristian Toader Pasti comentând pe seama speculațiilor că PSD Gorj se află în dizgrația conducerii centrale a partidului. Organizația n-a primit funcții mai deloc la București, în condițiile în care chiar și județe fiefuri liberale au ajuns să aibă chiar și miniștri. În plus, sumele pentru echilibrări bugetare, împărțite la începutul anului, au fost la minimum istoric. Pasti a fost propus de PSD Gorj pentru un post de secretar de stat în Ministerul Economiei dar pare să fi fost în zadar. Social-democratul spune că nici nu mai contează dacă primește sau nu funcția respectivă. „Ce se întâmplă la nivel central, știu doar șefii noștri. Noi ne facem datoria aici în plan local. Pe mine nu mă afectează absolut deloc dacă sunt aici sau în altă parte. Eu nu sunt nemulțumit deloc, sunt chiar foarte fericit așa că aș vrea ca colegi de-ai mei să obțină funcții, să facă treabă la București, să fie organizația noastră destul de puternică dar trebuie să avem răbdare și se vor rezolva și aceste lucruri”, a spus Pasti. Pentru că mulți au comentat, în ultima vreme, că titulatura de „județ al lui Ponta” costă Gorjul, Cristian Toader Pasti zice că se pot face lucruri bune pentru județ și fără sprijin de la București. „Cred că se fac și foarte multe speculații, scenarii, să lăsăm lucrurile de la sine, să facem ce avem de făcut, sunt atâtea posibilități de dezvoltare a județului, atâția investitori interesați, oameni din China interesați de noi, putem face cei de la București. Dacă ai oameni dezghețați, planuri bune, te poți duce în orice colț și să faci ce trebuie făcut. Nu trebuie să așteptăm să ne ia cineva de mână și să ne treacă strada”, a încheiat (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY